No cóż, ja powiem, że trochę szkoda uniaka, bo kolejny Mk1 idzie na swap...MarcinSw pisze:ja go kupiłem gosc chciał 1200 ale po ciezkich mordach zmiekczyłem go na 1000 i to ostateczna cena za jaka został kupiony ( ale do jakich rak trafił ? musicie ocenic sami . Posuzy jako dawca poniewaz ze swoim 5d nie mam zamiaru sie rozstawac auto na stałe zapisane do mojej osoby jak pesel)
Ciekawe ogłoszenia z sieci...
-
lukasz1t
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Białystok
- Auto: Inne
-
MarcinSw
- Użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
a ja to mam w du**e czy to profanacja czy nie ! mam mega sentyment do tego una 5d dostałem go w spadku po bardzo bliskiej mi osobie , a tym bardziej takei 5d juz wogole bedzie niepozorne ze tam moze drzemac taka moc
.Nie robmy Ot jesli chcecie pogadac i rozszzyc temat zapraszam do działu ,,chwalimy sie" lub na priv
-
lukasz1t
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Białystok
- Auto: Inne
Dzięki, ale mam już jednego, wystarczyMarcinSw pisze:jak chcesz to za 2 miesiace bedzie ponownie na sprzedaz z silnikiem
1,0 fire
Ja tam nie wiem czy profanacja, czy nie. Każdy robi w końcu jak ma ochotę i jaką ma wizję. Jeśli taki jest plan żeby zrobić Uno Turbo 5d to czemu nie, w sumie to chyba nawet bardziej byłby "cichociemny"
- JARO_Cz-wa
- Zaawansowany użytkownik
Re: Ciekawe ogłoszenia z sieci...
http://www.allegro.pl/item646319665_tur ... cznie.html
Widze że chyba kolega z forum chce sprzedać szrota, tylko po co było dawać ten tekst "Turbina działa jest sprawna miała doładowanie !! ale kopciła -ciemny dym" pod zdjęciami, trzeba było to dać w jednym ciągu i niemotać się tak z informacjami w opisie. Niby się nie znasz, ale zapewne, nie tylko dzięki temu forum, jesteś uświadomiony, że to złom
Widze że chyba kolega z forum chce sprzedać szrota, tylko po co było dawać ten tekst "Turbina działa jest sprawna miała doładowanie !! ale kopciła -ciemny dym" pod zdjęciami, trzeba było to dać w jednym ciągu i niemotać się tak z informacjami w opisie. Niby się nie znasz, ale zapewne, nie tylko dzięki temu forum, jesteś uświadomiony, że to złom
-
ciemol
- Aktywny użytkownik
nie mam pytan...
potrzebujesz cos kupic to wymagasz zeby było za grosze, najlepiej za darmo a sprzedajesz cos co sie nadaje na złom....niby ile dasz za tyle pojdzie, no ale ludzie nie sprzedaje sie przechodzonych skarpetek.. 
- Bad_Soldier
- Użytkownik
do regeneracji sie nadaje przecież !! podono jakieś uszczelniacze trzeba tylko wymienić i będzie siii ja sie na tym nie znam i nie wiem jak to zrobić a co ma u mnie leżeć może sie komuś przyda a w jednej lini zrobić nie mogę coś mi ciągle przesówa naduł z HTML poradzić sobie nie mogę
- goofer007
- Spamer :P
- Miejscowość: SZA
- Auto: Punto GT
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE
146A2.246 1301 TIE
-
ziuzio
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Buda już od zwykłego Uniaka, brak przeglądu, brak OC od 1.5roku, samochód po otwarciu maski(maska pogięta, dach już wymieniony i pomalowany od zewnątrz, bo od wewnątrz nawet spawy niezabezpieczone podkładem), opony w stanie rozkładu, przednie kielichy McPhersonów zaczynają gnić, wydech to jedna wielka spawanka bez trzymanki i w dodatku dziurawa, silnik seria(poza MBC i chłodnicą paliwa w podszybiu
-
uniak 1.4T
- Miejscowość: Mysłowice
- Auto: Punto GT
- Tschoob
- Miejscowość: Warszawa
Uno 1.3 Turbo seria na miasto 
Uno 1.4 16V - rally car
Uno 1.4 16V - rally car
- chemmist
napewno nie abarth, novitec też raczej nie, dokładka allegro tuningTschoob pisze:http://allegro.pl/item675516551_fiat_pu ... ing_1.html - novitec ?
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse
- Bad_Soldier
- Użytkownik
SUPERRRR TUNING !!!!
http://www.allegro.pl/item679874927_fia ... uning.html
http://www.allegro.pl/item679874927_fia ... uning.html