http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=24388
dodam,że niekoniecznie musi robić psssttttt

kombinator, lepiej zbieraj na te 2.0 od cupejugo500 pisze:to był link do produktu proper5gttale mam jaszcze kilka pytań :
1- kto obrobi głowice i kolektor ??
2- gdzie kupić regulator , najlepiej uzywkę bo w zimie i tak wsadzam 2,0 T więc 1,3 musi pochodzić do pażdziernika potem ma emeryture![]()
3- o ile stoczyć koło zamachowe
4- ma ktoś wałek od 1.4 T ??
5 - jakę dać turbine ?? myślałem nad garettem t3 z 1,8 T VAG
i wreszcie
6- jutro wybieram się po rury na tydech i dolot wydech robie 2,5 ale niewiem czy downpipe niezrobię 3 cale .
ufffff moje palcewasze odpowiedzi są dlamnie na wagę złota
a i zapomniałem jeszcze moce w okolicy 200 KM też mnie zadowalają
1. Ja mogejugo500 pisze:to był link do produktu proper5gttale mam jaszcze kilka pytań :
1- kto obrobi głowice i kolektor ??
2- gdzie kupić regulator , najlepiej uzywkę bo w zimie i tak wsadzam 2,0 T więc 1,3 musi pochodzić do pażdziernika potem ma emeryture![]()
3- o ile stoczyć koło zamachowe
4- ma ktoś wałek od 1.4 T ??
5 - jakę dać turbine ?? myślałem nad garettem t3 z 1,8 T VAG
i wreszcie
6- jutro wybieram się po rury na tydech i dolot wydech robie 2,5 ale niewiem czy downpipe niezrobię 3 cale .
ufffff moje palcewasze odpowiedzi są dlamnie na wagę złota
a i zapomniałem jeszcze moce w okolicy 200 KM też mnie zadowalają
To glowice sobie odpusc - na seryjnym turbo sensu grzebania w niej raczej brak. Turbo sie bedzie wczesniej wkrecac, ale gore zabije i tak sprezarka, ktora dusi wszystkojugo500 pisze:z chwilowego braku fumduszy torbo narazie zostaje standardowe ale musi dać z siebie maksa
wydech w fazie produkcji
dolot tak samo
niemam jeszcze IC (niechciało mi się dzisiaj odwiedzić giełdy)
wtryski pewnie większe będą niewiem jak z pompą paliwa
no i bez smt6 pewnie się nieobejdzie![]()
ale jedno wiem napewno niema w moim uno grama rdzy , buda po remoncie dodatkowo obspawana . pokazałem znajomemu blacharzowi ten filmik z uno 570 CV i wtedy dopiero pojoł jak bardzo musi wzmocnić moje maleństwo![]()
![]()
colin zobacz na pw
Proszszszszsz:jugo500 pisze:panowie może ktoś się kiedyś natknoł na uno turbo ale z silnikiem 2,0 T ?? niechodzi mi o rizi 4x4 ale o fwd.
najlepiej fotki komory silnika a dokładnie jego ustawienie
za ciekawe info stawiam browarek![]()
![]()