jugo500 pisze:dokładnie to ja kupiłem to uno . zobaczymy co sie z niego skleci ,ale mnie zaskoczyłes co ty w ebay.de pracujesz
Sam kupiłem mojego jednego UTa przez ebaymotors.de i na wszelki wypadek, kontrolnie, cotygodniowo wpisuje w wyszukiwarce UT i patrze czy może jest coś ciekawego w dobrych pieniądzach .
A za ile go końcu wylicytowałeś, bo skończone aukcje się nie znajdują -no chyba że tajemnica .
jugo500 pisze:tajemnica to niejest ,ale napisze ile jak będzie stał za domem . powiem ci tylko ,że śmieszne pieniądze naprawde śmieszne
Jak tak to gratulacje . Z tego co pamiętam to trochę gratisów gostek dorzucał . Fajnie że coraz więcej UTów w PL
edit:znalazłem w historii i rzeczywiście kasa śmieszna jak na tyle gratów , mój kosztował 300.15€ i brakowało w nim tyle części co u Ciebie gostek dorzuca , tyle że dojechałem nim pod sam dom z D bez awarii
Ostatnio zmieniony czw cze 09, 2005 11:00 am przez ziuzio, łącznie zmieniany 1 raz.
no w sumie bardzo zadowolony jestem mk2 będzie raczej doświadczeniem bo na zime chciałbym kupić mk 1 i jakąś doładowaną dwulitrówkę co niezmienia faktu ,że od przyszłego tygodnia ostro sie za niego zabieram