Hmmm... już była w jednym temacie dyskusja na temat takiego zderzaka, choć moim zdaniem to raczej jest bez sensu, bo wiadomo, gusta są różne i każdemu może podobać się coś zupełnie innego... Widzę, że Tobie się chyba ten rodzaj "tuningu" podoba i nie zamierzam krytykować takiego pomysłu, jednak powiem, że ja nie zdecydowałbym się na coś takiego nawet jeśli by mi za to płacili. W każdym razie najważniejsze to dobrze czuć się w swoim własnym samochodzie
Błagam was nie kupujcie czegoś takiego i nie kaleczcie swoich uniaków bawiąc się w wiejski tuning lub agro tuning chyba że będzie to zrobione z głową ale żeby to osiągnąć i aby uno dobrze wyglądało trzeba włożyć wiele pracy i pieniędzy
Jeśli chodzi o GIANNINI UNO Turbo i.e. Torino to zupełnie inna bajka obiekt westchnień i marzenie chyba każdego prawdziwego UnoTurbomaniaka Piękno samo w sobie
A ja powiem tak, moze i nie jest to piekne ale ktos kto to zaprojektowal mial taka mysl a nie inna. Druga sprawa jest taka ze widzicie to po nieudanym montazu w fotoshopie i to strasznie poteguje niedociagniecia, troche wlasnego wkladu i to naprawde moze poprawic wyglad samochodu