Przekaźnik Uno Turbo 1.3+elektryka ?

układ elektryczny, układ wtryskowy i zapłonowy, SMT6, ECUMASTER, itp.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Awatar użytkownika
Bad_Soldier
Użytkownik
Auto: Uno 1.3T

Przekaźnik Uno Turbo 1.3+elektryka ?

Post autor: Bad_Soldier »

mój najprawdopodobniej zepsuty objawy pompa non stop pompuje nie chce przestać a na dodatek chodzi bardzo głośno jak pralka kable od przekaźnika mam chyba doże połączone .
1.Szary do zera dałem
2.biało brązowy do pompy na kostce
3.kabel2 pinowej do zegarów (do stacyjki)
a od mikroplexa patrząc to pod kostkę gdzie idą 2 czerwone splatają sie i błękit na kostkę 2 bolcową podłączyłem czerwone pod aparat zapłonowy w stara wiązkę
(fiolet od mikro dałem do -)
wszystkie kable na kostkach są dobrze po wkładane mam + sa na 0bydwu komputerach dobrze altek i rozrusznik połączony stacyjka świeci i cała reszt działa objaw popa non stop chodzi
a jeśli połączę kabel szary co dałem do minusa na plus przekaźnik stale pstryka pstry psrtyk....
może ma ktoś jakiś pomysł zdijęć nie mam zrobię we środę

Jak ktoś ma na zbyciu proszę o pomoc piszcie prosze GG;3756297 małe kwadratowe :)
Awatar użytkownika
Bad_Soldier
Użytkownik

jak by któremuś z forumowiczów chciało sie zdjęcia zrobić swojej wiązki szczególnie od mikro jak idą połączenia fajnie by było dosłownie z 3 zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Bad_Soldier
Użytkownik

nikt mi nie pomoże ....proszę tylko o kilka zdjęć dosłownie chociaż 3 sztuki żebym mógł sie odwzorować !!!!!!
ciemol
Aktywny użytkownik

Post autor: ciemol »

wroce na chate to machniemy Ci w tym antiskidzie, w czwartek bedziesz miał chyba ze szymonsa wczesniej dopadniesz to wczesniej
Awatar użytkownika
szymons1990
Zaawansowany użytkownik
Miejscowość: Myslowice
Auto: Punto GT

Post autor: szymons1990 »

ja zdjecia moglbym porobic tylko angina mnie dopadla wiec do piatku nic z tego, w czwartek jak ciemol przyjedzie to dostanie kluczyki z antiskida i porobi ci te foty
PGT T25
lukasz1t
Aktywny użytkownik
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne

Post autor: lukasz1t »

Ja się podepnę do tematu, choć w nieco innej sprawie. Moglibyście zrobić przy okazji zdjęcie pompy hamulcowej? I ewentulanie modułu od antiskida (jeśli wiecie który to i gdzie jest). I czy w tym układzie są jakieś dodatkowe czujniki prędkości obrotowej kół tak jak w ABSie?
ciemol
Aktywny użytkownik

Post autor: ciemol »

na dniach Ci lookniemy, jutro lub w piatek
ODPOWIEDZ