przepływka
- Beliar
- Użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
przepływka
mam auto u mechanika i powiedział ze to na 95% przepływka, powiedziła rowniez ze mam sobie gdzies poszukac takiej przepływki bo on moze mi załatwic ale tylko nowa za ok 2000zl. Moje pytanie czy da sie ta przepływke zastapic czyms innym i jakie były by ewentualne koszty
I drugie pytanie czy taka przepływka pasowała by do mojego Uno z 86r ?
I drugie pytanie czy taka przepływka pasowała by do mojego Uno z 86r ?
Ostatnio zmieniony śr gru 03, 2008 5:48 pm przez Beliar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Aktywny użytkownik
Re: przepływka
Na przepływce jest numer 0280xxxxxxx i musisz szukać takiej samej jaką masz w samochodzie
- Beliar
- Użytkownik
reasumujac to inna niemoze byc ?rożek pisze:Na przepływce jest numer 0280xxxxxxx i musisz szukać takiej samej jaką masz w samochodzie
- Beliar
- Użytkownik
ta przepływka ma ten sam numer co moja, ale wyglada nieco inaczej czy ona bedzie pasowac? prosze o pomoc
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Białystok
- Auto: Inne
Nawet jeśli pasuje, to nie ma sensu kupować, jeśli masz możliwośc załatwienia taniej...Beliar pisze:ta przepływka ma ten sam numer co moja, ale wyglada nieco inaczej czy ona bedzie pasowac? prosze o pomoc

- Beliar
- Użytkownik
Nawet jeśli pasuje, to nie ma sensu kupować, jeśli masz możliwośc załatwienia taniej...
[/quote]
a skąd mam załatwic taniej ?

a skąd mam załatwic taniej ?

- Beliar
- Użytkownik
wiem dopiero potem zauważyłem mój bładlukasz1t pisze:To zmienia postać rzeczy. Bo jak napisałeś, że możesz załatwić nową za 200 zł, a dałeś link na allegro do przepływki za 300 zł, to wtedy to się kupy nie trzymało...Beliar pisze:moj bład zle napisałem mechanik powiedział ze nowa moze dostarczyc za ok 2000zl .