Nie jest to takie proste, bo termostat jest zintegrowany z obudową, a silnik będzie się długo nagrzewał (nie wiem, czy będziesz w stanie się opanować, żeby nie dawać w pedał na zimno).telo pisze:bedziemy kombinowac jak trzeba bedzie to sie termostat tez wyrzuci.
Serii nigdy nie miałem. Początkowo miałem 1.6, wydech 3', stożek, lekko dłubniętą głowicę, podniesione ciśnienie do 0.9, i jeszcze kilka drobnych modów. W takiej specyfikacji cywilnym autem (z siedzeniam, tapicerką, itp.), ale z jak najmniejszym wyposażeniem (bez centralnego zamka, el. szyb, niedzielone tylne siedzenie, żadnych dodatków), wciągnąłem z przyspieszenia tak od ca. 60 km/h Imprezę STI w poprzednim nadwoziu. Auto było dość szybkie, ale nigdy nie mierzyłem go na hamowni. Przypuszczam, że miało ok. 140-150 KM. Po zbudowaniu go w obecnej specyfikacji na pewno go shamuję (będzie to niezbędne do wystrojenia AFM).telo pisze:powiedz mi jakie miales osiagi na nie dlubnietym silniku,czy auto masz uzbrojone,bo moje to bedzie taki troche golas czyli dwa kubelki i deska rozdzielcza i nic poza tym w srodku.