blow off
-
- Użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
blow off
mam takie male pytanie jelsi mozecie wrzuccie foty jakie macie zamontowane blowy ijak ktos ma filmiki dzwieku jak dzialaja u was bo u mnie ja go slysze tylko jak ruszam z 1 biegu kola zaczynaja kredcic i dodaje odpusczam gaz i wtedy slychac pozniej ja go nie slysze wiec jestem cikaw jak u was slychac.moze troszke off topic ale ciekawosccccc
-
- Spamer :P
- Kontakt:
dla tych co narzekają że cicho proponuje zrobić jak ja wczoraj zrobiłem
zrobiłem nowe orurowanie i blow offa dałem w słusznym miejscu (wg. mnie) czyli zaraz za sprężarką (wystarczy wywiercić, w tej rurze co idzie od turbo, dziurę i wspawać rurke pod bov)
szybsza reakcja i nie marnowanie pracy intercoolera wyrzucając schłodzone już powietrze
a efekt uboczny to duuuuużo głośniejsza praca zaworu, wkońcu ciśnienie za kompresorem jest wyższe niż przed przepustnicą.....
zrobiłem nowe orurowanie i blow offa dałem w słusznym miejscu (wg. mnie) czyli zaraz za sprężarką (wystarczy wywiercić, w tej rurze co idzie od turbo, dziurę i wspawać rurke pod bov)
szybsza reakcja i nie marnowanie pracy intercoolera wyrzucając schłodzone już powietrze
a efekt uboczny to duuuuużo głośniejsza praca zaworu, wkońcu ciśnienie za kompresorem jest wyższe niż przed przepustnicą.....
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
- Spamer :P
- Kontakt:
a u mnie tak nie bylo na zaworze od zibiego ktory mam terazapac pisze:Tam gdzie wiekszosc montuje bovy w UTach - na tym kroccu z przodu- jest w srodku zwezka. Po pozyciu sie jej zawor zaczyna pracowac tak jak trzeba - sprawdzone:)

Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
http://pl.youtube.com/watch?v=dk2iApsk18w tutaj nagralem kolegi supre z orginalnym hks ssqv 2 , fajnie gada 

Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
nagraj sie gdzies i wstaw mp3 ukazujaca nam jak oralnie prezentuje sie ten bovPawlak pisze:Musi byc bov bo znajomy ma w golfie G-60 takiego bova na którym zależy mi dzwiek ale jest taki problem ze nie pisze na nim jaka firma itd i to nie jest zaden pssst i gwist jak w hks-e

Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a