gdzie w krk można kupic przewody paliwowe ale w oplocie,
drugie pytanie gdzie mozna kupic turbinke t25 w dobrym stanei i za rozsadna kase, moja zaczyna dymic a nei bede jej regenerowal, lepiej dac cos wiekszego i powoli szykowac sie na wieksze mody
W polsce ceny używanych są chore, poza tym nie ma wyboru w modelach.
Ja dałem za swoje T25G AR 0,80/064 210 dolarów już z wysyłką, stan ideał nie regenerowana, 0 dymków. Szukałbym ebay itd.
Ja za nówke sztuke nie chińszczyzne t25 z ar 48 / 49 dałem 315$ z wysyłką. Czasami jeszcze koleś sprzedaje na ebayu te spręzarki. Nowe w pudełku garreta. Moja ma juz około 30 tys km i nic się nie dzieje
Weider pisze:masz jakieś namiary na tego goscia? za takie pieniądze to zaraz bym brał, myślałem właśnie nad nową ale cena u nas w kraju zabija,
Koles o nicku spectre40 z ebay. Aktualnie nie ma żadnych aukcji.
Jak masz kono na ebay to znajdz sobie kontak i napisz do niego o turbo garrett t25 tb2522. Napise Ci ile kosztuje turbo i wysyłka.
Ostatnio kiedy widziałem jak sprzedaje to miał turbiny po 300$ około
może już w złym dziale pisze ale juz nei bede nowe tematu zakladał
jaki model proponujecie by dodmuchalo do ok 200Km
mysle by sprowadzic ze stanow bo napewno mozna kupic nowke za rozsadna cene
lag jast wiekszy. Turbo ładuje od 3500 1 bar spokojnie aż do końca ale wstaje dopiero około 2800. Druga sprawa, że z mapy spreżarki wychodzi ze wiecej niż 1,1-1,2 b nie powinno się ładowac bo siądzie szybko turbo.
Pasuje napewno do kolektora wydechowego. Trzeba przerobić zasilanie w olej troszke znaczy załozyć wieksze oczko na przewód i dorobiś śrubę, chyba ze wasze ihi lub T2 bedą miały takie same otwory. Nie wiem miałem 1,3t. Zasilanie w wode też trzeba przerobic ale to nie wielki problem. Nie wiem dokońca jak z DP bo jak juz napisałem miałem 1,3 i robiłem wszystko od początku.
To już wiem co i jak. Teraz pytanie do tych co chcą kupić T25. Można by sie we 3 umówić i kupić z zza granicy turbosprężarki. Tak jak mr2j pisał byłoby taniej.