turbo
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
nic nowego, nie widziałeś mojej po regeneracjihz10 pisze:ja dziś montowałem klijentowi turbine po regeneracji na pierwszy rzut oka jak nowa ale po macaniu wyczułem luz osiowyna razie działa ('jazdy po placu) zobaczymy jak sie rozpędzi

może też jakiś syf się dostał jak u gołębiatelo pisze:moja luzu nie miala i szlak ja trafił
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
A wiec, reklamacje uznali bez problemu,nawet przeprosili, I CO Z TEGO!!!!!
No ja mam pecha jakiegos chyba jak mi teraz ja zrobili to juz wogóle nie jedzie,nie wiem co gosc znowu nakombinował ale 1bara auto osiaga dopiero na 3 biegu i to dopiero przy 4500obr,strasznie mozolnie to pompowanie trwa,przedtem pieknie pompowała tylko ze 2 dni pożyla,ale to bylo to, teraz jest porazka,nie wiem chyba zalozyl wirnik wiekszy w stronie gorącej i spaliny nie mogo tego ustrojstwa napedzic tak mi sie wydaje!!!!
No ja mam pecha jakiegos chyba jak mi teraz ja zrobili to juz wogóle nie jedzie,nie wiem co gosc znowu nakombinował ale 1bara auto osiaga dopiero na 3 biegu i to dopiero przy 4500obr,strasznie mozolnie to pompowanie trwa,przedtem pieknie pompowała tylko ze 2 dni pożyla,ale to bylo to, teraz jest porazka,nie wiem chyba zalozyl wirnik wiekszy w stronie gorącej i spaliny nie mogo tego ustrojstwa napedzic tak mi sie wydaje!!!!

-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
No to lipa, chyba gorzej niż u mnie na T25. Może coś jednak źle podłączone?
Ale w takim wypadku jak jest lag to powinno iść strasznie jak już zacznie dmuchać?
Ale w takim wypadku jak jest lag to powinno iść strasznie jak już zacznie dmuchać?
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl