chłodnica

pozostałe tematy nie związane z istniejącymi działami.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Awatar użytkownika
sław
Obserwator
Auto: Uno 1.3T

chłodnica

Post autor: sław »

witam.
padła mi chłodnica w uno 1.5 a mam do kupienia z silnika 1.7D czy ktoś się może orientuje w wymiarach (pasuje, żeby była większa bo mam doprężony silnik, sportowy wałek i takie tam.. :wink: ) i czy pasuje bez żadnych przeróbek? oczywiście mam świadomość, że z wentyletorem trzeba będzie pokombinować...

aha.. z zewnątrz wygląda podobnie - bez zbiorniczka wyrównawczego i króćce z tej samej strony
prawie jak turbo ;-)
ziuzio
Spamer :P
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T

Post autor: ziuzio »

W Uniakach każda chłodnica pasuje między modelami-jest sporo dziur w przednim pasie, wystarczy przełożyć gumki:). TD, D i UTy mają rozmiarowo takie same chłodnice, jedynie grubości inne(ale to chyba bardziej zależy od roku produkcji-starsze modele mają grubsze chłodnice i gęstsze te żeberka).
Pele
Obserwator
Kontakt:

Post autor: Pele »

Ja ostatnio kupilem koreanski zamiennik golej chlodnicy za 140zl i jeszcze mi ja do domu przywiezli gratis, gdy w sklepie najtansza za 200, a niektorzy to i powyzej 300 krzycza za komplet z czujnikiem, korkiem i gumkami
"(...) Jedz tak by kibicom zadrzalo serducho, wszystko z siebie daj byleby nie bylo glucho.
Bokami dla ludzi, dla ziomkow dla wszystkich prawdziwych, uwierz mi nie ma rzeczy niemozliwych ! (...)"
Awatar użytkownika
Pumba_bielsko
Aktywny użytkownik
Kontakt:

Post autor: Pumba_bielsko »

ja mam jak cesz mozemy sie dogadac cała kpl z turbo :]
ODPOWIEDZ