Chip tuning,sprężyny jamex
- niuniek173
- Użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
Chip tuning,sprężyny jamex
witam co sadzicie o sprężynach firmy Jamex -60przód,-40tył??
Czy ktoś wie gdzie można kupić Chipa i za ile??
Czy ktoś wie gdzie można kupić Chipa i za ile??
Fiat Uno 1.3 turbo mk1 105hp- było
Fiat Croma 2.0 Turbo mk1 155hp-obecnie
Fiat Uno 2.0 Turbo 200hp- będzie:)
Fiat Croma 2.0 Turbo mk1 155hp-obecnie
Fiat Uno 2.0 Turbo 200hp- będzie:)
- niuniek173
- Użytkownik
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
www.ecumaster.com + ktos kto ci podlaczy i wystroi 

Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

- niuniek173
- Użytkownik
-
- Zaawansowany użytkownik
no właśnie gdzie można kupić ecumastera??
Grzegorz Tereba - Fotografia motoryzacyjna
Fotografia motoryzacyjna, reklamowa, portretowa, okolicznościowa
Fotografia motoryzacyjna, reklamowa, portretowa, okolicznościowa
Ecumastera mozna kupic wlasciwie tylko u mnie 
W tej chwili mamy jeden zestaw do uno 1.3 i wiecej do 1.4 (roznica w zakresie pracy przeplywki). Kontakt to colin@ecumaster.com lub gg 5060236.
Jakby ktos byl bardzo zainteresowany, to moge zmajstrowac jeszcze do kompletu czipa (pgt)
z paliwem deko podniesionym i wyzszym limiterem (zawsze pare koni wiecej na seryjnych wtryskach mozna wyciagnac, limiter na zyczenie).
Co do czipa
w uno, to sprawa jest prosta - nie da sie i kuniec. Co do ecumastera, to samemu nie dlubac w tym bo mozna zepsuc (jak wszystko elektronika), wiec jak sie nie ma do tego sprzetu (sonda afr) i pojecia, to lepiej nie dotykac - naprawa silnika drozej wychodzi niz zlecenie tego komus.
Pozdro

W tej chwili mamy jeden zestaw do uno 1.3 i wiecej do 1.4 (roznica w zakresie pracy przeplywki). Kontakt to colin@ecumaster.com lub gg 5060236.
Jakby ktos byl bardzo zainteresowany, to moge zmajstrowac jeszcze do kompletu czipa (pgt)

Co do czipa

Pozdro
-
- Aktywny użytkownik
[quote="colin.
z paliwem deko podniesionym i wyzszym limiterem (zawsze pare koni wiecej na seryjnych wtryskach mozna wyciagnac, limiter na zyczenie).
Pozdro[/quote]
to nie kumam dlaczego kazales mi sie zgłosic do voj2s w kwestii podniesienia limitera skoro sam to potrafisz zrobic? Voj2s chcial mi zaraz robic turbiny wydech itercoolery mimo ze usilnie tłumaczylem co mi potrzeba...

Pozdro[/quote]
to nie kumam dlaczego kazales mi sie zgłosic do voj2s w kwestii podniesienia limitera skoro sam to potrafisz zrobic? Voj2s chcial mi zaraz robic turbiny wydech itercoolery mimo ze usilnie tłumaczylem co mi potrzeba...

to nie kumam dlaczego kazales mi sie zgłosic do voj2s w kwestii podniesienia limitera skoro sam to potrafisz zrobic? Voj2s chcial mi zaraz robic turbiny wydech itercoolery mimo ze usilnie tłumaczylem co mi potrzeba...dr kozioł pisze:[quote="colin.
Jakby ktos byl bardzo zainteresowany, to moge zmajstrowac jeszcze do kompletu czipa (pgt)z paliwem deko podniesionym i wyzszym limiterem (zawsze pare koni wiecej na seryjnych wtryskach mozna wyciagnac, limiter na zyczenie).
Pozdro

Bo my to robimy razem