średnica zatyczki DV
-
marcin77
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
średnica zatyczki DV
jakiej średnicy musi być zatyczka w ten przewód co wchodzi do DV, nie mam rozebranego przewodu od DV więc dlatego pytam
, albo co tam będzie pasować
,dosyć pilne bo potem znikam na prowincję montować (brak netu)
lancia dedra 2.0t
-
marcin77
działa
za radą zibiego mając jedynie kołek od szczotki zrobiłem z niego zatyczke
, w sumie 30 minut roboty i wszystko działa jak należy, nie dławi się przy zmianie biegów, zaczął na luzie równo pracować (nie wiem czy to od zamonotowanego bova
, a może coś zachaczyłem przypadkowo
, prze zmienie biegów lub zdjęciu nogi z gazu psycy
, jeszcze większ radocha że sam wykonałem po kilku telefonach do zibiego
,
i jeszcze jedno skusiłem się do szybszej jazdy (niebiezpiecznie bo maglownica i łożyska skończyły się, przeguby też) 150 km/h prz prawi 4tyś. rpm na 5, więcej bałem się z wiadomych powodów
i jeszcze jedno skusiłem się do szybszej jazdy (niebiezpiecznie bo maglownica i łożyska skończyły się, przeguby też) 150 km/h prz prawi 4tyś. rpm na 5, więcej bałem się z wiadomych powodów
lancia dedra 2.0t
-
ziuzio
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Jednotłoczkowy w aucie z przepływką zawsze objawia się jakimiś "anomaliami" na wolnych obrotach-efekt taki sam jakbyś sobie gdzieś zrobił dziurę w dolocie.Nadaje się natomiast do samochodów z MAP Sensorem.
Dwutłoczkowy jest właśnie do samochodów z przpeływką, jeden tłoczek trzyma ciśnienie na doładowaniu, a drugi doszczelnia BOVa na wolnych obrotach
.
Dwutłoczkowy jest właśnie do samochodów z przpeływką, jeden tłoczek trzyma ciśnienie na doładowaniu, a drugi doszczelnia BOVa na wolnych obrotach
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Ja mam jednotłoczkowy i działa OKi choć najlepiej do jakiegoś speca bym podjechał.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki