Te dodatkowe śruby do głowicy co to za rozmiar i jaka jakosć. Bo razem ze starymi śrubami mam 4 śruby M8 jakieś 50mm wytrzymałość 8.8, były tam podkładki jakieś? Główne śruby mam nowe ale tych małych nie ma, nowe takie to chyba będą tylko w ASO mieli i znów trzeba by czekać tygodniami
Głowica tulejka i śruby
-
Lui
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Głowica tulejka i śruby
Ile jest tulejek prowadzących, jedna czy dwie, nie wiem czy mam szukać czy jej nie było ?
Te dodatkowe śruby do głowicy co to za rozmiar i jaka jakosć. Bo razem ze starymi śrubami mam 4 śruby M8 jakieś 50mm wytrzymałość 8.8, były tam podkładki jakieś? Główne śruby mam nowe ale tych małych nie ma, nowe takie to chyba będą tylko w ASO mieli i znów trzeba by czekać tygodniami
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Podjedz na jakies szrot gdzie bedzie silnik 1,4 i sobie wykręć. Są do M8 8.8 z takim kołnierzem tak jak w tych dużych.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
Lui
- Kontakt:
no to to będą w takim razie to co mam
a tulejka do głowicy, jedna czy dwie są?
a tulejka do głowicy, jedna czy dwie są?
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
tusiu1988
- Zaawansowany użytkownik
Podepne się pod temat! Raz widziałem że ktoś miał założone szpilki zamiast srób do głowicy, z czego można takie dopasować? i jeszcze ile można splanować maksymalnie głowice w ut? mam dość głeboki wżer około 1mm, co z tym zrobić? i czy jak splanuje czy to coś polepszy osiągi?
..UNO TURBO MK1..
PRZEMINELO Z WIATREM
PRZEMINELO Z WIATREM
-
rożek
- Aktywny użytkownik
Zastava 1100 ma szpilki do głowicy zamiast śrubtusiu1988 pisze:Podepne się pod temat! Raz widziałem że ktoś miał założone szpilki zamiast srób do głowicy, z czego można takie dopasować? i jeszcze ile można splanować maksymalnie głowice w ut? mam dość głeboki wżer około 1mm, co z tym zrobić? i czy jak splanuje czy to coś polepszy osiągi?
-
turbomaniak