synchronizatory
- apac
- Aktywny użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
synchronizatory
Dzwonilem dzis do aso - synchronizator 2ki i 3ki, cena okolo 140zl na zamowienie, dzwonilem tez do EMF ale nikt ani tam ani w aso nie jest w stanie stwierdzic czy podejda od jakiejs innej skrzynki...
Bylo UT, jest Bravo GT.
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Lp. | Nr katalogowy | bieg | Cena
1. | 7629336 | I | 145 zł
2. | 7709590 | II | 145 zł
3. | 7629333 | III | 136 zł
4. | 7639268 | IV | 145 zł
5. | 7625558 | V | 140 zł
Liczba samochodów w których były stosowane jest długa
Praktycznie wszystkie sa dostępne od ręki.
1. | 7629336 | I | 145 zł
2. | 7709590 | II | 145 zł
3. | 7629333 | III | 136 zł
4. | 7639268 | IV | 145 zł
5. | 7625558 | V | 140 zł
Liczba samochodów w których były stosowane jest długa
Praktycznie wszystkie sa dostępne od ręki.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
- Spamer :P
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Zapewne dłuższa piątke zrobi się bez problemu,obydwa tryby wymienne,byle tylko dobrać takie tryby
.
A synchronizatory powinny być zamienne z każdym Fiatem,ja np.miałem prawie nową skrzynię od Ritma Abarth i podeszły bez problemu
. Szkoda że niepobawiłem się z przełożeniami
.
Apac, a gdzie pytałeś w EMF:na Powstancow czy Wielicka??na Wielickiej pytaj sie zawsze u kolesia, ktory jezdzi taka Croma na taxi(taki niski i chudy gostek), bo wie (prawie) wszystko co z ktorego Fiata pasuje do innego,poza tym zawsze możesz spytać czy nie mają używek(a mają je w idealnym stanie)-to zawsze 1/5 ceny nowego i w dodatku od ręki
.

A synchronizatory powinny być zamienne z każdym Fiatem,ja np.miałem prawie nową skrzynię od Ritma Abarth i podeszły bez problemu

Apac, a gdzie pytałeś w EMF:na Powstancow czy Wielicka??na Wielickiej pytaj sie zawsze u kolesia, ktory jezdzi taka Croma na taxi(taki niski i chudy gostek), bo wie (prawie) wszystko co z ktorego Fiata pasuje do innego,poza tym zawsze możesz spytać czy nie mają używek(a mają je w idealnym stanie)-to zawsze 1/5 ceny nowego i w dodatku od ręki

- apac
- Aktywny użytkownik
Tak, gadalem z tym chudym wlasnie, niestety nie wiedzial jakie synchronizatory beda pasowac i od czego, srednia cena synchronizatorow to okolo 30zl wiec sporo taniej niz w asoziuzio pisze: Apac, a gdzie pytałeś w EMF:na Powstancow czy Wielicka??na Wielickiej pytaj sie zawsze u kolesia, ktory jezdzi taka Croma na taxi(taki niski i chudy gostek), bo wie (prawie) wszystko co z ktorego Fiata pasuje do innego,poza tym zawsze możesz spytać czy nie mają używek(a mają je w idealnym stanie)-to zawsze 1/5 ceny nowego i w dodatku od ręki.

Bylo UT, jest Bravo GT.
-
- Spamer :P
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Co więcej można bawić się przełożeniem głownym,jak i każdego biegu:1-4 tylko razem a piątką niezależnie od resztyfazzy pisze: A tak apropo's skrzyń:
Słyszał ktoś z Was o wymianie piątego biegu na dłuższy?

Ja właśnie jestem na etapie eksperymentu ze skrzynią i przełożeniami w Fiacie Ritmo 1.4 Turbo - trochę szpejow ze skrzyni Uno Diesla,Ritma 105 i 130 TC.Zobaczymy czy się uda(uda się na pewno,tylko żeby nie szumiała po tych miksach