ps. silnik w kupie i teraz cichutko chodzi

idz do sklepu, niech rusza dupe zza biurka i rzuca okiem w katalog swiec NGK (bo chyba takowy posiadaja) i w/g katalogu ci sprzedadza...marcin77 pisze:kupiłem ngk jakiś kod końcówka 330, ale mechanik powiedział że za zimne i jutro wymienie , a kable janmor(nie śmiać się)
wg. katalogu takie dał (żone wysłałem bo robota niestety) ale jutro wymienie na inny model, mało teraz ludzi w temacie, w intercarsie to już wogóle tragedia (kompletnie nie znają się - tylko nos w katalog i wertuje i "jajO" znajduje)mops pisze:idz do sklepu, niech rusza dupe zza biurka i rzuca okiem w katalog swiec NGK (bo chyba takowy posiadaja) i w/g katalogu ci sprzedadza...marcin77 pisze:kupiłem ngk jakiś kod końcówka 330, ale mechanik powiedział że za zimne i jutro wymienie , a kable janmor(nie śmiać się)
jezeli kupiles z katalogu NGK to w jaki sposob mechanik wiedzial ze sa za zimne ?? magik czy jak ??marcin77 pisze:wg. katalogu takie dał (żone wysłałem bo robota niestety) ale jutro wymienie na inny model, mało teraz ludzi w temacie, w intercarsie to już wogóle tragedia (kompletnie nie znają się - tylko nos w katalog i wertuje i "jajO" znajduje)mops pisze:idz do sklepu, niech rusza dupe zza biurka i rzuca okiem w katalog swiec NGK (bo chyba takowy posiadaja) i w/g katalogu ci sprzedadza...marcin77 pisze:kupiłem ngk jakiś kod końcówka 330, ale mechanik powiedział że za zimne i jutro wymienie , a kable janmor(nie śmiać się)