Ciekawe ogłoszenia z sieci...
-
- Użytkownik
- Miejscowość: Poznan
Re: Ciekawe ogłoszenia z sieci...
kiedy te GT to trup jedyne co mnie interesuje to te wnętrze wygląda na skóry tylko tyle jest mi potrzebne do szczęścia
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
http://allegro.pl/fiat-uno-1-0-rodzyn-w ... 36925.html" target="_blank
Jakbym widział swoja padake:D
Amortyzator tylni civic 5 gen, ja sie zastanawiałem przez chwile czy by nie pasowaly z e30
Jakbym widział swoja padake:D
Amortyzator tylni civic 5 gen, ja sie zastanawiałem przez chwile czy by nie pasowaly z e30
- partyzantpl
- Zaawansowany użytkownik
- Miejscowość: Opole
http://allegro.pl/peugeot-106-1-4-turbo ... 52604.html" target="_blank" target="_blank
Wydaje mi się, ze to taniucha jak za kompletny silnik do R5 Turbo i dwa kubły bimarco
(Ten stożek pasuje tam idealnie
)
Wydaje mi się, ze to taniucha jak za kompletny silnik do R5 Turbo i dwa kubły bimarco

- ArturoTrucker
- Obserwator
Ostatnio zmieniony wt paź 05, 2010 8:54 pm przez ArturoTrucker, łącznie zmieniany 1 raz.
Uno"LoT" MKII 1.0 :...45...:

-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: slask
- Auto: Inne
Popraw linka bo nie działaArturoTrucker pisze:Burbo Diesel:
http://motoallegro.pl/fia...1259405705.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank

- triskalion
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Warszawa/Chorzów
Uno 1.3 Burbo
-
- Aktywny użytkownik
Nie rozumiem jak można było skrzywdzić takie auto. A ten przebieg... Cwaniactwo handlarzy nie zna granic

- Tschoob
- Miejscowość: Warszawa
1.4T i to prawdopodobnie racing...przyjrzyjcie sie napisowi pod kierunkowskazzem na blotniku...
Uno 1.3 Turbo seria na miasto 
Uno 1.4 16V - rally car

Uno 1.4 16V - rally car

- Tschoob
- Miejscowość: Warszawa
megazord pisze:Nie rozumiem jak można było skrzywdzić takie auto. A ten przebieg... Cwaniactwo handlarzy nie zna granic
czemu skrzywdzic ? normalny niemiecki tuning

Uno 1.3 Turbo seria na miasto 
Uno 1.4 16V - rally car

Uno 1.4 16V - rally car

-
Bardzo prawdopodobne jest to, że to jest prawdziwy przebieg, tylko wątpie żeby jakikolwiek handlarz kupił auto z tak niskim przebiegiem, bo byłby jeszcze niższymegazord pisze:Nie rozumiem jak można było skrzywdzić takie auto. A ten przebieg... Cwaniactwo handlarzy nie zna granic

- partyzantpl
- Miejscowość: Opole
A może to przebieg od zakończenia remontu auta (malowania)? 

-
Źle sie wyraziłem. Chodzilo mi o to, że jak na europe zachodnia to jest normalnym zjawiskiem znalezienie takiego auta o takim przebiegu, ale jezeli jest to auto od handlarza to mogly tu zajsc pewne modyfikacje 

-
- Aktywny użytkownik
Mieszkałem w europie zachodniej i nie jest to możliwe. Takie rarytasy chodzą za takie kwoty że tylko kolekcjoner sobie na to pozwoli. Zobacz sobie np. klubowe PGT od ludzi z Włoch, te na sprzedaż co są... Jak trafisz PGT w takim stanie jak nasze autka taniej niż 3000 euro to stawiam ci flaszkęsimon1989 pisze:Źle sie wyraziłem. Chodzilo mi o to, że jak na europe zachodnia to jest normalnym zjawiskiem znalezienie takiego auta o takim przebiegu, ale jezeli jest to auto od handlarza to mogly tu zajsc pewne modyfikacje

Pora porzucić tę mentalność że mieszkaniec europy zachodniej kupuje auto nowe z salonu, jeździ nim tylko w niedzielę do kościoła i od dnia zakupu lata koło auta ze szmatką tylko po to aby sprzedać go za grosze do Polski

-
Nie trwam w takim przekonaniu, ale można znaleźć taki samochód i za przemawia to, że mieszkańców krai zachodnich stać na auta, dwa, że niektórzy rzadko korzystają ze swoich samochodów, bo np. w Frankfurcie i Stuttgarcie to dla mnie paranoja poruszać się po mieście samochodem, a trzy, że infrastruktura komunikacyjna jest na wyższym poziomie.
-
- Aktywny użytkownik
No właśnie, więcej autostrad, markety przy autostradach do których dojechać trzeba... Lepiej jechać 30km autostradą do marketu niż pchać się 2km przez zakorkowane miasto do sklepu, czy wracać z zakupami środkiem komunikacji miejskiej. Ilość aut jest bez znaczenia, więcej niż jedno kupuje się jak jest więcej niż jeden kierowca w domu więc auta są użytkowane niemalże tak samo. Musiałbyś pomieszkać trochę na zachodzie i poznać panujące tam warunki, zrozumiałbyś w pełni o co mi chodzisimon1989 pisze:Nie trwam w takim przekonaniu, ale można znaleźć taki samochód i za przemawia to, że mieszkańców krai zachodnich stać na auta, dwa, że niektórzy rzadko korzystają ze swoich samochodów, bo np. w Frankfurcie i Stuttgarcie to dla mnie paranoja poruszać się po mieście samochodem, a trzy, że infrastruktura komunikacyjna jest na wyższym poziomie.