No tak ceny niby podane ale ile przytnie dystrybutor w Polsce hehe
Gdzies cos mnie sluchy doszly ze przez IC Tuning - jedyny dystrybutor koszta repro to 1000 pln. Dzis probowalem sie dodzwonic do przedstawiciela u mnie na wiosce ale nikt nieodbieral bo juz przed 17 bylo ale jutro sprobuje znow i bede myslal. Jak nie to brata w Angi uruchomie i moze cos tam wymysli i przesle.
Niewiem jaka byla seria ale jak odbiore glowice od speca to zmierze i Ci napisze jakie mam. Oddalem ja na zbadanie szczelnosci oraz jakis rentgen zeby zobaczyc czy niema pekniec.
No wlasnie 1000 za dowolny walek repro pipera czyli ktorys z 3 ktore sa w katalogu.
U swiatka mozna zamowic walek wg wlasnej specyfikacji ? On azotuje i wzmacnia te walki po obrobce czy nie ? W krk jest tez rewar , ale nie azotuja walkow tylko trzeba gdzies slac na ten zabieg niestety
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a
I wszystko jasne Walka w stanie jaki mam niema nawet co wysylac bo niezrobia z nigo nic a za nowy powiedzieli mi na poczatku 2250 a ja oczy jak 8 zloty zrobilem hehe ale okazalo sie ze zle cos wyliczyli i osatecznie 1500 za nowke. A jak myslicie zeby zrobic w taki sposob: wyslac w dobrym stanie walek z 1.4 n/a i zeby z niego wystrugali co nalezy.
No to jak wymiana walka to remoncik na maxa Wrzucam fotki krzywek w kolejnosci od lewej. Nowy waleczek zamowiony. Glowica juz zrobiona, mysle nad nowym kolktorem wydechowym, przy okazji wymieniam maglownice, wszystkie gumy i luleje przedniego zawieszenia, pompe wody i duzo mozna by jeszcze pisac .