Przygarnąć tego UT- nowe informacje?
- mops
- "Cichociemny"
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
ja licznikowo to jechalem tez tyle wiec tym sie nie sugeruj (a moje uno to seria)Yannick pisze:Się okaże proszę Państwa co i jak, bo jade po niego za godzinkę. Jeszcze looknę na to ciśnienie oleju. Aha, właścieciel twierdzi, że jechał nim 220 i jeszcze był zapas. To by mogło sugerować 140KM...
Więcej napiszę jak pojeżdzę.
Dziękuję za wskazówki i serdecznie pozdrawiam!
to cisnienei to ciekawe... ciekawe jak gesty tam jest olej

Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja 

- murcki
- 1.4 turbo i.e.
- Kontakt:
A to trzeba prosić o pozwolenie?!Yannick pisze:Stało się! Stoi w garażu. Olej jest ponoć 10w40, półsyntetyk. Daje dużo radości z jazdy
. Jak porobię jakieś zdjęcia na własnym podwórku to się oficjalnie zapytam o pozwolenie na podłączenie się do Was: Dumnych Ujeżdzaczy Uturbionego Unolota
.
Pozdrawiam!!

KWK murcki - At Your Side

- mops
- "Cichociemny"
- Kontakt:
jak bedziesz pisal takie byyzzzyyyduuuuryyyyy (pozwolenie itp...) to sie pogniewamy!!Yannick pisze:Jak porobię jakieś zdjęcia na własnym podwórku to się oficjalnie zapytam o pozwolenie na podłączenie się do Was: Dumnych Ujeżdzaczy Uturbionego Unolota.
Pozdrawiam!!
Tu Kazdy jest mile widzialny kto sie interesuje UT`em lub chcialby sie zainteresowac. Nie ma zadnych pozwolen, autoryzacji itd...
Witamy w klubie !!!!!
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja 

-
- Aktywny użytkownik
- Kontakt:
Oki, dotarło
. Tak więc dziękuję za ciepłe powitanie i deklaruję, że będę to forum chętnie odwiedzał.
Wprowadziłem już nawet parę zmian do wizji poprzedniego właściciela, a mianowicie zdjąłem te halogeny ze zderzaka i odfoliowałem przednie szyby (jeżdzę głównie po ciemku, a były mocno przyciemnione).
Mam za to następujący problem - sportowy, końcowy tłumik mugena. Czym zastąpić to coś, tak, żeby za parę złotych było ciszej? Bo przy 4000 wytrzymać nie idzie... A może chce ktoś kupić? ORYGINALNY z małym przebiegiem...

Wprowadziłem już nawet parę zmian do wizji poprzedniego właściciela, a mianowicie zdjąłem te halogeny ze zderzaka i odfoliowałem przednie szyby (jeżdzę głównie po ciemku, a były mocno przyciemnione).
Mam za to następujący problem - sportowy, końcowy tłumik mugena. Czym zastąpić to coś, tak, żeby za parę złotych było ciszej? Bo przy 4000 wytrzymać nie idzie... A może chce ktoś kupić? ORYGINALNY z małym przebiegiem...
-
- Spamer :P
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Wstaw oryginalny tłumik z UTa, bądź podjedź do jakiegoś porządnego tłumikarza i zrób tłumik końcowy komorowy, a nie przelotowy żeby było ciszej
. Nie wstawiaj tylko żadnych tłumików od Poldka czy innych badziewiów(bez obrazy dla Poldków oczywiście;)), chyba że mają średnicę na wejściu min. 50mm (bo tyle ma seria).
A jaka jest średnica wejścia tego Twojego tłumika??
I za ile chcesz go pchnąć??

A jaka jest średnica wejścia tego Twojego tłumika??
I za ile chcesz go pchnąć??
-
- Spamer :P
- Kontakt:
Ja nie mam żadnych tłumików i na hałas nie narzekam... cichszy jest od mojego 1.0 ....
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
- Aktywny użytkownik
- Kontakt:
W związku z moim pierwszym upomnieniem na tym forum ;-p przenoszę zawartość tego posta do nowego tematu w dziale technicznym.
Pozdro for Mops
Pozdro for Mops

Ostatnio zmieniony śr gru 07, 2005 3:19 pm przez Yannick, łącznie zmieniany 1 raz.