Dokładnie albo ludzi nie mających jeszcze doświadczenia z tematem UT a chcących pokazać więcej niż wiedzą... Ja osobiście jestem nowicjuszem chylę czoła dla zaawansowanych użytkowników forum i posiadaczy UT oraz PGT dziękuje za chorobliwe zarażenie tą pasją no ale właśnie dlatego oszczędzam sobie wypowiedzi ponieważ są mądrzejsi ode mnie a ja ciągle się uczę przeglądając forum i śledząc projekty kolegów.... Nowym użytkownikom proponuje to samo
BARTEKcoupe pisze:Witaj, prawidłowe podejście - pierwszy post i przywitanie
Miło mi:). Chwilowo nie będę pisał więcej zbędnych postów, zapoznaję się powoli z zawartością forum. Jeśli nie znajdę odpowiedzi na moje pytania wtedy będę pytał.
Luu pisze:Przydałby sie oddzielny dział na to na forum.
Wg mnie temat wystarczy. Trochę się go naszukałem:) Możnaby dokleić go gdzieś na górę, działu i np. w liście aktywacyjnym poza linkiem do aktywacji dorzucić link do przywitania się. To taka moja mała sugestia.
Witam Wszystkich! Mam na imię Wojtek mieszkam w Tarnowie. Na forum trafiłem nie z racji tego czym jeżdżę a raczej tego czym zamierzam . Ma być to hybryda a może bardziej chimera punto Gt i... fiata 126p . Kupione PGT po dzwonie juz stoi w garażu, silnik w trakcie odbudowy, maluch też już jest. Jednym zdaniem "project in progress". Szerzej postaram się opisać w innym dziale. A na co dzień toczę się Seatem Cordoba CUPRA. Liczę na Wasze wsparcie jako doświadczonych posiadaczy PGT. Mam nadzieje, że może ja się też tutaj do czegoś przydam . Pozdrawiam userów
Z Poznania. Własnie, może ktoś jest z tamtych stron i zna historie tego sprzętu? bo zdaje się, że dostawał nieźle po du...e. No i klasyczny przykład druciarstwa poprzedniego właściciela / mechanika .