Ciekawe ogłoszenia z sieci...

Chcesz sprzedać coś co jest związane z Uno Turbo - napisz

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

misiaczek88on
Użytkownik
Miejscowość: Poznan

Re: Ciekawe ogłoszenia z sieci...

Post autor: misiaczek88on »

kiedy te GT to trup jedyne co mnie interesuje to te wnętrze wygląda na skóry tylko tyle jest mi potrzebne do szczęścia
simon1989
Spamer :P
Auto: Uno 1.3T

Post autor: simon1989 »

http://allegro.pl/fiat-uno-1-0-rodzyn-w ... 36925.html" target="_blank
Jakbym widział swoja padake:D
Amortyzator tylni civic 5 gen, ja sie zastanawiałem przez chwile czy by nie pasowaly z e30
Awatar użytkownika
partyzantpl
Zaawansowany użytkownik
Miejscowość: Opole

Post autor: partyzantpl »

http://allegro.pl/peugeot-106-1-4-turbo ... 52604.html" target="_blank" target="_blank

Wydaje mi się, ze to taniucha jak za kompletny silnik do R5 Turbo i dwa kubły bimarco :P (Ten stożek pasuje tam idealnie :D )
Awatar użytkownika
ArturoTrucker
Obserwator

Post autor: ArturoTrucker »

Ostatnio zmieniony wt paź 05, 2010 8:54 pm przez ArturoTrucker, łącznie zmieniany 1 raz.
Uno"LoT" MKII 1.0 :...45...:
Obrazek
megazord
Aktywny użytkownik
Miejscowość: slask
Auto: Inne

Post autor: megazord »

ArturoTrucker pisze:Burbo Diesel:

http://motoallegro.pl/fia...1259405705.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Popraw linka bo nie działa :cisza:
Awatar użytkownika
triskalion
Aktywny użytkownik
Miejscowość: Warszawa/Chorzów

Post autor: triskalion »

Uno 1.3 Burbo
megazord
Aktywny użytkownik

triskalion pisze:http://moto.allegro.pl/fiat-uno-abarth- ... 30129.html" target="_blank

Uno turbo
Nie rozumiem jak można było skrzywdzić takie auto. A ten przebieg... Cwaniactwo handlarzy nie zna granic :(
Awatar użytkownika
Tschoob
Zaawansowany użytkownik
Miejscowość: Warszawa

Post autor: Tschoob »

triskalion pisze:http://moto.allegro.pl/fiat-uno-abarth- ... 30129.html" target="_blank

Uno turbo

1.4T i to prawdopodobnie racing...przyjrzyjcie sie napisowi pod kierunkowskazzem na blotniku...
Uno 1.3 Turbo seria na miasto :)
Uno 1.4 16V - rally car :)
Awatar użytkownika
Tschoob
Zaawansowany użytkownik
Miejscowość: Warszawa

Post autor: Tschoob »

megazord pisze:

Uno turbo
Nie rozumiem jak można było skrzywdzić takie auto. A ten przebieg... Cwaniactwo handlarzy nie zna granic :(

czemu skrzywdzic ? normalny niemiecki tuning :D u nas to modne...nisko i szeroko...
Uno 1.3 Turbo seria na miasto :)
Uno 1.4 16V - rally car :)
simon1989

megazord pisze:

Uno turbo
Bardzo prawdopodobne jest to, że to jest prawdziwy przebieg, tylko wątpie żeby jakikolwiek handlarz kupił auto z tak niskim przebiegiem, bo byłby jeszcze niższy :twisted:
Awatar użytkownika
partyzantpl
Zaawansowany użytkownik
Miejscowość: Opole

Post autor: partyzantpl »

A może to przebieg od zakończenia remontu auta (malowania)? :D
simon1989

Źle sie wyraziłem. Chodzilo mi o to, że jak na europe zachodnia to jest normalnym zjawiskiem znalezienie takiego auta o takim przebiegu, ale jezeli jest to auto od handlarza to mogly tu zajsc pewne modyfikacje :D
megazord
Aktywny użytkownik

simon1989 pisze:Źle sie wyraziłem. Chodzilo mi o to, że jak na europe zachodnia to jest normalnym zjawiskiem znalezienie takiego auta o takim przebiegu, ale jezeli jest to auto od handlarza to mogly tu zajsc pewne modyfikacje :D
Mieszkałem w europie zachodniej i nie jest to możliwe. Takie rarytasy chodzą za takie kwoty że tylko kolekcjoner sobie na to pozwoli. Zobacz sobie np. klubowe PGT od ludzi z Włoch, te na sprzedaż co są... Jak trafisz PGT w takim stanie jak nasze autka taniej niż 3000 euro to stawiam ci flaszkę ;) Teraz auto wcale nie musi pochodzić od handlarza, prywatni sprzedawcy też przygotowują auta specjalnie na eksport.

Pora porzucić tę mentalność że mieszkaniec europy zachodniej kupuje auto nowe z salonu, jeździ nim tylko w niedzielę do kościoła i od dnia zakupu lata koło auta ze szmatką tylko po to aby sprzedać go za grosze do Polski :wpysk:
simon1989

Nie trwam w takim przekonaniu, ale można znaleźć taki samochód i za przemawia to, że mieszkańców krai zachodnich stać na auta, dwa, że niektórzy rzadko korzystają ze swoich samochodów, bo np. w Frankfurcie i Stuttgarcie to dla mnie paranoja poruszać się po mieście samochodem, a trzy, że infrastruktura komunikacyjna jest na wyższym poziomie.
megazord
Aktywny użytkownik

simon1989 pisze:Nie trwam w takim przekonaniu, ale można znaleźć taki samochód i za przemawia to, że mieszkańców krai zachodnich stać na auta, dwa, że niektórzy rzadko korzystają ze swoich samochodów, bo np. w Frankfurcie i Stuttgarcie to dla mnie paranoja poruszać się po mieście samochodem, a trzy, że infrastruktura komunikacyjna jest na wyższym poziomie.
No właśnie, więcej autostrad, markety przy autostradach do których dojechać trzeba... Lepiej jechać 30km autostradą do marketu niż pchać się 2km przez zakorkowane miasto do sklepu, czy wracać z zakupami środkiem komunikacji miejskiej. Ilość aut jest bez znaczenia, więcej niż jedno kupuje się jak jest więcej niż jeden kierowca w domu więc auta są użytkowane niemalże tak samo. Musiałbyś pomieszkać trochę na zachodzie i poznać panujące tam warunki, zrozumiałbyś w pełni o co mi chodzi :piwo:
ODPOWIEDZ