ale z braku laku...to wiadomo
spot w centrum Polski...
- kwiatek.pl
- Spamer :P
- Miejscowość: RADOM
- Auto: Uno 1.4T
Re: spot w centrum Polski...
no daleko...ślązakow pełno to mają najblizej
- goofer007
- Miejscowość: SZA
- Auto: Punto GT
Czy ten temat umarł śmiercią naturalną ?
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE
146A2.246 1301 TIE
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
Ja wiedzialem ,ze tak bedzie
Mozna sie jedynie umawiac w grupkach na jakis 1/4 milowych imprezach
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 
- BARTEKcoupe
- Miejscowość: Skarżysko Kamienna
- Auto: Inne
"ja wiedziałem że tak będzie musiało coś być"DeviL pisze:Ja wiedzialem ,ze tak bedzieMozna sie jedynie umawiac w grupkach na jakis 1/4 milowych imprezach
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss
.....psss......pssss.....pssssss
- goofer007
- Miejscowość: SZA
Napomknąłem, bo jak wstawiłem foty z ostatniego spota to pojawił się jakiś odzew, możemy zorganizować coś 2-3 dniowego, za jakiegoś miecha czy nawet później, ale na pewno nie będzie to centrum Polski z wiadomego powodu.
Moglibyśmy zająć się rezerwacją domków w (mam upatrzony ośrodek) i sprawa jest prosta kto wpłaci, ma miejscówkę, kto nie zawsze może się pojawić np. na jeden dzień. Ile osób przyjedzie, tyle będzie, reszta będzie mogła potem po marudzić
Żadnego toru ani lotniska by nie było to mówię z góry, ewentualnie jakąś miejscówkę na sprinty dla chętnych by się wyszukało.
Moglibyśmy zająć się rezerwacją domków w (mam upatrzony ośrodek) i sprawa jest prosta kto wpłaci, ma miejscówkę, kto nie zawsze może się pojawić np. na jeden dzień. Ile osób przyjedzie, tyle będzie, reszta będzie mogła potem po marudzić
Żadnego toru ani lotniska by nie było to mówię z góry, ewentualnie jakąś miejscówkę na sprinty dla chętnych by się wyszukało.
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE
146A2.246 1301 TIE
-
Arson
- Użytkownik
- Miejscowość: Wroclaw_Wielun
Panowie a co myślicie na temat Wyrazowa ( k. Częstochowy). Tam co prawda nie ma jak zrobić 1/4, ale na zręcznościówkę tor jak najbardziej pasuje.
- JARO_Cz-wa
- Zaawansowany użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
No tak ale w przypadku terenów które trzeba zarazerwować i opłacić trzeba wcześniej zebrać kase od chętnych i opłacić miejscówke. W przypadku toru na Wyrazowie trzeba dysponować kasą 800złArson pisze:Panowie a co myślicie na temat Wyrazowa ( k. Częstochowy). Tam co prawda nie ma jak zrobić 1/4, ale na zręcznościówkę tor jak najbardziej pasuje.
Żeby taka impreza się odbyła jest potrzebna osoba która to zorganizuje, a takiej w całym tym pomyśle jak narazie brak
Co do mojego uczestnictwa - niestety, ale na chwile obecną każdy weekend przez najbliższe miesiące jestem uziemiony innymi obowiązkami i niestety nie dam rady uczestniczyć
Ostatnio zmieniony śr kwie 21, 2010 6:06 pm przez JARO_Cz-wa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Abarth
- Miejscowość: Zawiercie
JARO_Cz-wa pisze:No tak ale w przypadku terenów które trzeba zarazerwować i opłacić trzeba wcześniej zebrać kase od chętnych i opłacić miejscówke. W przypadku toru na Wyrazowie trzeba dysponować kasą 800złArson pisze:Panowie a co myślicie na temat Wyrazowa ( k. Częstochowy). Tam co prawda nie ma jak zrobić 1/4, ale na zręcznościówkę tor jak najbardziej pasuje.![]()
Żeby taka impreza się odbyła jest potrzeba osoba która to zorganizuje, a takiej w całym tym pomyśle jak narazie brak![]()
Co do mojego uczestnictwa - niestety, ale na chwile obecną każdy weekend przez najbliższe miesiące jestem uziemiony innymi obowiązkami i niestety nie dam rady uczestniczyć
Moim zdaniem dla chcącego nic trudnego i popieram inicjatywę jak Kolega Goofer powyżej,
miejscówek jest u Nas wiele można również wynająć jakiś domek lub coś w ten deseń i zrobić imprezę powiedzmy 3 dni pełna integracja i zarówno będzie czas na lepsze poznanie jak i na sprawdzenie swoich furek
...::: Italian Pocket Rocket Fiat Uno Turbo MK1 Project
New Episode 500+ In progress
STAGE II 258Km & 311Nm
https://www.facebook.com/ItalianPocketRocket

New Episode 500+ In progress
STAGE II 258Km & 311Nm
https://www.facebook.com/ItalianPocketRocket

- JARO_Cz-wa
Troche odświeże temat
4 lipca na lotnisku w Kamieniu Śląskim organizowany jest sprint na 1/4 mili. Organizatorem będzie Automobilklub Opolski - jest to impreza mazdowiczy. Myśle, że ewentualnie to mogłaby być opcja spotkania się i pośmigania po torze
Podam link z dokładniejszymi informacjami w tej kwestii:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopi ... =4&t=96546" target="_blank" target="_blank
4 lipca na lotnisku w Kamieniu Śląskim organizowany jest sprint na 1/4 mili. Organizatorem będzie Automobilklub Opolski - jest to impreza mazdowiczy. Myśle, że ewentualnie to mogłaby być opcja spotkania się i pośmigania po torze
Podam link z dokładniejszymi informacjami w tej kwestii:
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopi ... =4&t=96546" target="_blank" target="_blank
- partyzantpl
- Miejscowość: Opole
Pomysł ten zapodałem stronę wcześniej
Chętnych brak, ale może w okresie wakacyjnym ktoś znajdzie czas
Podrzucam wyniki z ostatniego sprintu, żeby ktoś mógł zobaczyć czy jest sens jechać:
http://www.automobilklub.opole.pl/dokum ... t/elgr.pdf" target="_blank" target="_blank
UT i PGT startują w grupie 5A (pojedynczo turbodoładowane benzyniaki do 1450ccm i wolnossące do 2050ccm)
http://www.automobilklub.opole.pl/dokum ... t/elgr.pdf" target="_blank" target="_blank
UT i PGT startują w grupie 5A (pojedynczo turbodoładowane benzyniaki do 1450ccm i wolnossące do 2050ccm)
- JARO_Cz-wa
Przyznam, że mi to jakoś umknęłopartyzantpl pisze:Pomysł ten zapodałem stronę wcześniejChętnych brak, ale może w okresie wakacyjnym ktoś znajdzie czas
Podrzucam wyniki z ostatniego sprintu, żeby ktoś mógł zobaczyć czy jest sens jechać:
http://www.automobilklub.opole.pl/dokum ... t/elgr.pdf" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
-
uniak 1.4T
- Miejscowość: Mysłowice
jesli schodzisz do ~13 to nawet mogłbys wygrac 
- JARO_Cz-wa
Hmm - jak nic nie pójdzie się je...ć w aucie to powinienem się znaleźć w przedziale ET = 14,000 - 14,500s. jednak w tabelach są czasy ET+RT a z tym RT to u mnie różnie bywało, bo albo fals, albo zdrowo ponad 0,5sekuniak 1.4T pisze:jesli schodzisz do ~13 to nawet mogłbys wygrac
-
uniak 1.4T
- Miejscowość: Mysłowice
mysle ze z forum to tylko zibi i devil mogli by powalczyc, sory jak kogos pominałem ale chyba tylko oni maja ponad 170km
edit: swego czasu mrowczan no i zapomniałem o hz10
- JARO_Cz-wa
Nie jestem pewien czy dobrze kojaże, ale Devil ma chyba więcej niż 1,4uniak 1.4T pisze:mysle ze z forum to tylko zibi i devil mogli by powalczyc, sory jak kogos pominałem ale chyba tylko oni maja ponad 170km
PS Po zeszłorocznym modzeniu u też troche mocy przybyło