WItam przekaldalem wraz z silnikiem maglownice ze wspomaganiem i mam problem z odpowieczeniem juz ponad tydzien, przy skrecie w kazda strone skrasznie buczy pompa wspomagania. a w zbiorniczku plyn z powietrzem(piana) i tak caly czas a z tyl pompy zauwazylem wyciek chyba , bo jest mokra ale nie wiem cyz to z przewodow jak dolewam wiecej plynu to wycieka plyn z powietrzem po prrzejechaniu kilku metrow. a ta pompa buczy i buczy, ale kierownica chodzi lekko.
od KYS: Nie krzycz w temacie postu! Poprawiłem.
Wspomaganie PGT
- Ósmy
- Użytkownik
- Miejscowość: BIELSKO-BIAŁA
- Auto: Punto GT
Re: WSOMAGANIE PGT POMOCY
Chyba właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "dlaczego nie możesz odpowietrzyć układu wspomagania"adrian055 pisze:WItam przekaldalem wraz z silnikiem maglownice ze wspomaganiem i mam problem z odpowieczeniem juz ponad tydzien, przy skrecie w kazda strone skrasznie buczy pompa wspomagania. a w zbiorniczku plyn z powietrzem(piana) i tak caly czas a z tyl pompy zauwazylem wyciek chyba , bo jest mokra ale nie wiem cyz to z przewodow jak dolewam wiecej plynu to wycieka plyn z powietrzem po prrzejechaniu kilku metrow. a ta pompa buczy i buczy, ale kierownica chodzi lekko.

A pozatym to nie bardzo sie go odpowietrza... nalewasz nowy plyn i już

Zlikwiduj wyciek a podejrzewam że przestanie buczeć

PUNTO GT 1,4 TURBO
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Białystok
- Auto: Inne
Re: WSOMAGANIE PGT POMOCY
W zasadzie to się odpowietrzaÓsmy pisze:Chyba właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie "dlaczego nie możesz odpowietrzyć układu wspomagania"xD
A pozatym to nie bardzo sie go odpowietrza... nalewasz nowy plyn i już
Zlikwiduj wyciek a podejrzewam że przestanie buczeć

-
- Spamer :P
- Miejscowość: Gorlice
- Auto: Punto GT
Re: Wspomaganie PGT
no wlasnie u mnie jeden przeowd nie byl silno dokrecony i dlatego pompa sie zapowietrzala.... syt opanowana , dzieki za odpowiedzi. Temat do ZAMKNIECIA