Czy można zamontować hak w UNO???
- KRX
- Obserwator
- Auto: Uno 1.3T
Czy można zamontować hak w UNO???
Witam wszystkich mam następujący problem:
posiadam Uno 899 z 2002 r. i mam zamiar zamontować do niego hak.
To też hak kupiłem z jakimś tam certyfikatem i został zamontowany w jakimś serwisie (chyba nie istotne), ale nie chcą na przeglądzie go podbić. Tłumaczą się tym, że w tym modelu się nie montuje, ponoć od 2000 roku, wiec nie wiem czy można czy nie. Jak pójdę do Wydziału Komunikacji i mi wpiszą to potem mogę nie przejść na przeglądzie. Może ktoś wie co z tym fantem zrobić??? :(
posiadam Uno 899 z 2002 r. i mam zamiar zamontować do niego hak.
To też hak kupiłem z jakimś tam certyfikatem i został zamontowany w jakimś serwisie (chyba nie istotne), ale nie chcą na przeglądzie go podbić. Tłumaczą się tym, że w tym modelu się nie montuje, ponoć od 2000 roku, wiec nie wiem czy można czy nie. Jak pójdę do Wydziału Komunikacji i mi wpiszą to potem mogę nie przejść na przeglądzie. Może ktoś wie co z tym fantem zrobić??? :(
-
- Spamer :P
- Kontakt:
no to do jeszcze innego, popytać tu i tam może gdzieś wystarczy dać sam dowód i stawkę specjalną
a nie mówili dlaczego nie można?? może poprostu go ściągnąć na czas przeglądu?? czy musi byc wbity do dowodu??

a nie mówili dlaczego nie można?? może poprostu go ściągnąć na czas przeglądu?? czy musi byc wbity do dowodu??
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
- Aktywny użytkownik
eee musi być wbity w dowód jak ciągniesz przyczepke a tak to mówisz że ostatnio zakładałeś i jedziesz na przegląd. Przegląd to 35zł i wpis do dowodu to już nie iwem - mi wpisali długopisem i orzełka przyłożyliKYS pisze:Informacja o zamontowaniu haka musi być wbita w dowodzie rejestracyjnym - inaczej niebiescy mogą zabrać dowód przy pierwszej kontroli...Lui pisze:może poprostu go ściągnąć na czas przeglądu?? czy musi byc wbity do dowodu??
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
W nowszych modelach nie mozna zamontowac haku bo nie przewiduje tego producent i stacja nie podbije przegladu. Wiem bo kolega chciał zamontowac do rocznika 2001 i na stacji powiedzieli ze nie da rady bo w ich katalogu uno z 2001 roku nie miało haka.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki