Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest N paź 20, 2019 11:00 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: mam mam mam! :)
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 6:43 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
muszę się pochwalić, pół roku poszukiwań, w końcu u mnie! :yay:

Obrazek

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 6:55 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 03, 2008 8:32 pm
Posty: 793
Miejscowość: Skarżysko Kamienna
Auto: Inne
hehe można zna cenę, bo ja takie znalazłem za 80zł. Już prawie rok są na aucie u znajomego :mrgreen:

_________________
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 6:58 pm 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So sie 25, 2007 6:43 pm
Posty: 106
Lokalizacja: Bielsko-Biała ZŁ
Miejscowość: BIELSKO-BIAŁA
Auto: Punto GT
Bedziesz obracal plytki w soczewkach czy bedziesz zakladal soczewki z innego samochodu europejskiego? Co ze swiatlami drogowymi? Tez zmiana lamp? Myslalem kiedys nad tym ale za duzo przeróbek.

_________________
PUNTO GT 1,4 TURBO
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 7:07 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
BARTEKcoupe napisał(a):
hehe można zna cenę, bo ja takie znalazłem za 80zł. Już prawie rok są na aucie u znajomego :mrgreen:


jak masz możliwość ro zabieraj bo to rarytasik

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 7:07 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
Ósmy napisał(a):
Bedziesz obracal plytki w soczewkach czy bedziesz zakladal soczewki z innego samochodu europejskiego? Co ze swiatlami drogowymi? Tez zmiana lamp? Myslalem kiedys nad tym ale za duzo przeróbek.


nic nie trzeba zmieniać, są EU pochodzą z auta z włoch :)

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 7:10 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 03, 2008 8:32 pm
Posty: 793
Miejscowość: Skarżysko Kamienna
Auto: Inne
chemmist napisał(a):
BARTEKcoupe napisał(a):
hehe można zna cenę, bo ja takie znalazłem za 80zł. Już prawie rok są na aucie u znajomego :mrgreen:


jak masz możliwość ro zabieraj bo to rarytasik

rarytasik, ale mnie się seria podobuje :) Ale święcą bez porównania podobno

_________________
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 8:06 pm 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So sie 25, 2007 6:43 pm
Posty: 106
Lokalizacja: Bielsko-Biała ZŁ
Miejscowość: BIELSKO-BIAŁA
Auto: Punto GT
Ahaaaaa no to spoko... bo w wiekszosci widziałem je w Anglikach. ;)

_________________
PUNTO GT 1,4 TURBO
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 8:11 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
Ósmy napisał(a):
Ahaaaaa no to spoko... bo w wiekszosci widziałem je w Anglikach. ;)


tak, angole mają świra na ich punkcie, ja odkąd je zobaczyłem w sumie też, mimo ze jestem wyznawcą black carello :evil: :D

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 8:45 pm 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So sie 25, 2007 6:43 pm
Posty: 106
Lokalizacja: Bielsko-Biała ZŁ
Miejscowość: BIELSKO-BIAŁA
Auto: Punto GT
Ja tez ich szukalem ... ale odpuscilem, pozatym juz nie mam PGT ;)

_________________
PUNTO GT 1,4 TURBO
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 9:22 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lis 30, 2006 10:11 pm
Posty: 968
Lokalizacja: Starachowice
ja na pierwszy rzut oka chciałem rzygnąć jak je zobaczyłem ale po zamontowaniu wygląda lux , mam rade: zanim zamontujesz to najpierw rozbierz i umyj soczewki


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 09, 2010 10:06 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
hz10 napisał(a):
ja na pierwszy rzut oka chciałem rzygnąć jak je zobaczyłem ale po zamontowaniu wygląda lux , mam rade: zanim zamontujesz to najpierw rozbierz i umyj soczewki


lecą już do mnie z UK nowe zew obudowy przednie, tak jest, przed załozeniem lampy porządnie wymyję i odświeżę :)

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N gru 12, 2010 7:05 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lis 30, 2006 10:11 pm
Posty: 968
Lokalizacja: Starachowice
ile za takie obudowy?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N gru 12, 2010 7:44 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
hz10 napisał(a):
ile za takie obudowy?


obudowa skalda się z dwóch części, przedniej i tylnej, ja chciałem tylko przednie, znalazłem dwie firmy w PL które mogą je ściągnąć, jedna za 300zł/szt, druga za 400/szt. Nowe przody znalazłem na ebayu brytyjskim, z przesyłką komplet wyszedł 300zł.

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn gru 13, 2010 10:21 am 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lis 30, 2006 10:11 pm
Posty: 968
Lokalizacja: Starachowice
jak za kawałek papieru to niezla suma :shock: ceny w pl bez komentarza


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn gru 13, 2010 1:38 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 02, 2005 12:02 pm
Posty: 312
Lokalizacja: Piaseczno
hz10 napisał(a):
jak za kawałek papieru to niezla suma :shock: ceny w pl bez komentarza


kawałek papieru?
niestety drogie są, w PL nowe ~2kzł :roll:

_________________
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL