Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt sie 20, 2019 10:17 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt paź 29, 2010 8:03 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): Pt maja 14, 2010 12:41 am
Posty: 62
Miejscowość: Poznan
Witam parę dni temu zakupiłem wyświetlacz LCD do kropka znalazłem już miejsce na jego montaż jednak niestety nie mam pomysłu jak to zrobić że by było estetyczni każdy wie jak wygląda deska rozdzielcza w Punto I szukałem w google i nic nie znalazłem.Miejsce które chce zabudować to mała półeczka między poduszką pasażera a licznikiem( centralnie nad konsolą środkową kratek nawiewów. LCD ma dość spore wymiary 25 dł 17wys. Prosił bym o jakieś foty i porady jak można się za to zabrać.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt paź 29, 2010 9:41 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz maja 14, 2009 9:17 am
Posty: 504
Miejscowość: Gorlice
Auto: Punto GT
ja mam radio 2 dinowe zabudowane w miejsce kratek nawiewu centralnego:)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt paź 29, 2010 10:44 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): Pt maja 14, 2010 12:41 am
Posty: 62
Miejscowość: Poznan
widziałem i nawet nawet ale ja nie chce rezygnować z tych nawiewów.Chcę zabudować miejsce ponad tymi centralnymi nawiewami tam gdzie jest ta mała półeczka. Nigdzie nie mogę znaleźć takiej zabudowy tz nie chodzi mi o gotową tylko o pomysł wystarczy foto


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So paź 30, 2010 10:00 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz maja 14, 2009 9:17 am
Posty: 504
Miejscowość: Gorlice
Auto: Punto GT
aha to szukaj dalej:D to co mialem zabudowane ot bylo 1 din teraz jest tam panel 2 din


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N paź 31, 2010 11:04 am 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): Pt maja 14, 2010 12:41 am
Posty: 62
Miejscowość: Poznan
Fajnie to nawet wygląda tylko że ja nie chce rezygnować z niczego tylko dokładać kolejne wyposażenie.Wszędzie jest zabudowa tego panelu jak u ciebie a u mnie to nie podeszło by nawet bo LCD ma długość 25 cm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL