Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Pt sie 23, 2019 2:09 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: N gru 07, 2008 11:07 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
Ale bez niej chodzi bez problemu? Widać wszystko? W sumie jak tam zaglądałem do środka to ona nic by szczególnego nie oświetlała, tam są tylko płytki ze ścieżkami... :roll:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 08, 2008 7:52 am 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
Dokładnie, bez niej wszystko super działa może komuś sie pomyliło i ją zrobili


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 5:21 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
Jak idą prace nad licznikiem?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 7:34 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
Narazie jakoś czasu nie było :roll: Leży rozkręcony, miałem go przekręcać żeby sobie ustawić taki przebieg jaki mam na tamtym, myślałem jak się za to zabrać, bo tam dosyć sprytnie zrobione, żeby nikt nie kombinował, a szkoda byłoby coś uszkodzić... i narazie tak pozostało ;)

W każdym razie jak już będzie gotowe to się pochwalę co i jak 8)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt gru 17, 2010 3:46 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn gru 14, 2009 10:36 pm
Posty: 428
Miejscowość: Opole
Auto: Uno 1.3T
Mam pytanie apropos licznika digital: pasuje wam p&p? Mi prędkościomierz normalnie pokazywał, tylko świeciły się dwie kontrolki (drzwi i wykrzyknik), doładowanie miałem normalnie bez żadnych przeróbek. Czy prędkościomierz w UT mk1 z katem też działa p&p czy trzeba mieć impulsator do tego cyfrowego licznika? Spotkał się już ktoś z tym?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 23, 2010 7:57 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
przepinasz linke do nowego i działa impulsator jest w liczniku

_________________
..UNO TURBO MK1..
PRZEMINELO Z WIATREM


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz gru 23, 2010 9:24 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn gru 14, 2009 10:36 pm
Posty: 428
Miejscowość: Opole
Auto: Uno 1.3T
Aaaa, no właśnie, bo mi działa normalnie, a znajomy chce montować impulsator, mimo że jeszcze nie podpinał, coś mi tu nie grało ;) Dziekuje za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL