Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt sie 20, 2019 9:20 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Swap licznika
PostNapisane: N lip 06, 2008 5:19 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
Witam problem mój kieruje głównie do łukasza a mianowicie czy mógłbyś zdjąć ten plastik deski rozdzielczej żeby zrobić bardzo dokładnie zdjęcia pokolei od lewej strony kostek do licznika :wink: nie ma z tym dużo roboty a coś mi nie pasuje :evil:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 06, 2008 7:59 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
Jutro postaram się zrobić :) Póki co mam jedną fotkę ewentualnie z tyłu (zrobiłem raz jak wymontowywałem), ale Tobie pewnie i tak nie potrzebna, jak masz licznik... ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 06, 2008 8:44 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
To super w takim razie czekam :lol:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 06, 2008 8:44 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
Zrobiłem jednak zdjęcia już dziś, daj e-mail na pw to Ci prześlę (bo dosyć spore są) :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 06, 2008 9:28 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
poszło


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 12, 2008 4:01 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
I dalej nie działa czy ktoś z was już wymieniał licznik digi na analogowy??? mam problem z ciśnieniem oleju i poziomem paliwa obie wskazówki podnoszą sie do polowy i nic poza tym nie moge dojść co jest nie tak, prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 15, 2008 12:44 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
naprawde nikt nigdy nie zmieniał licznika na inny


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 15, 2008 1:25 pm 
Offline
"FireStarter"
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz gru 02, 2004 4:49 pm
Posty: 2098
Miejscowość: Kampinos
Auto: Uno 1.3T
do poczytania

http://team.fiatuno.pl/index.php?id=wiev&news=18

http://team.fiatuno.pl/index.php?id=wiev&news=19

Moze tu coś znajdziesz

_________________
Obrazek
185KM & 232 Nm :twisted:

http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 04, 2008 11:17 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
Pytanie kieruję głównie do tusiu1988. Czy mógłbyś zobaczyć w swoim liczniku digital taką żarówkę, która jest w zasadzie na samym środku z tyłu obudowy w tej największej oprawce? Chciałbym żebyś napisał mi co tam masz włożone, ewentualnie jakaś fotka też by się przydała... 8)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 05, 2008 5:26 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
Zrobie jak tylko moja panna odda mi auto, a dorwałeś jakiś digi?
Pasuje i działa ci ciśnienie oleju i temp.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 05, 2008 8:44 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
Udało mi się dostać taki licznik, ale na razie nie wiem czy wszystko działa jak należy, bo brakuje tych żarówek z tyłu, muszę to skompletować. Poza tym czasu na razie jakoś nie było... ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: So gru 06, 2008 11:19 am 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
jest puste zdjęcia wtawie póżniej bo net coś zamula


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: So gru 06, 2008 2:43 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
ta wtyczka ma kabelki do podświetlenia, masz tą wtyczke??


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: N gru 07, 2008 4:01 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt lut 08, 2008 4:52 pm
Posty: 269
Miejscowość: Białystok
Auto: Inne
No mam takie coś, o to właśnie mi chodziło. Nie ma tam nic? Bo to wygląda na jakąś oprawkę od żarówki, takiej wciskanej, tak jak te mniejsze. U mnie też są tam dwa kabelki idące do tego podświetlenia na górze, ale myślałem, że tam jest właśnie miejsce na jakąś żarówkę. W takim razie po co to jest...? :roll:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł:
PostNapisane: N gru 07, 2008 6:13 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik

Dołączył(a): Cz sty 24, 2008 12:52 pm
Posty: 494
Lokalizacja: Rabka-Zdrój
Tam miała być żarówka tylko taka malutka i płaska, zwykła np z licznika 126p nie zmieści się do licznika bo chaczy o plastik w środku, dziwna sprawa. Już z tym robiłem ale nie znalazłem pasującej


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL