Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt lis 13, 2018 8:38 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt cze 17, 2014 10:52 am 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz kwi 12, 2007 3:57 pm
Posty: 332
Miejscowość: Kraków
Auto: Uno 1.4T
Czy ktoś przekładał w UT aku do bagażnika, a jeśli tak to jaki gruby kabel potrzebny i jaki długi?:)

_________________
Fiat Uno 1.4 TURBO i.e. nareszcie śmiga:))


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr cze 18, 2014 12:19 am 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): So mar 15, 2008 1:25 pm
Posty: 992
Lokalizacja: SZA
Do sprawnego rozruchu min. 35mm2, dlugosc ok. 5-6m wszystko zalezy jak bedzie poprowadzony kabelek :wink:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr cze 25, 2014 9:39 am 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): N gru 25, 2011 8:44 pm
Posty: 15
Miejscowość: Stolica Mocy 71
Auto: Punto GT
W moim przypadku w pgt problemem był jeszcze regulator napięcia, był zbyt słaby ;)

_________________
STICKERFLOCK GT by POCIESZNY
http://fiatpunto.com.pl/topic33258.html" target="_blank

Nie ważne czym jeździsz, ważne kim jesteś...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr cze 25, 2014 9:55 am 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz kwi 12, 2007 3:57 pm
Posty: 332
Miejscowość: Kraków
Auto: Uno 1.4T
turbomaniak napisał(a):
Do sprawnego rozruchu min. 35mm2, dlugosc ok. 5-6m wszystko zalezy jak bedzie poprowadzony kabelek :wink:


Czyli taki kabel byłby ok? http://allegro.pl/kabel-przewod-spawalniczy-os-35-mm-masa-rozruch-i4287675843.html

_________________
Fiat Uno 1.4 TURBO i.e. nareszcie śmiga:))


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr cze 25, 2014 12:52 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt maja 29, 2009 1:03 am
Posty: 202
Miejscowość: Warszawa/Płońsk
Auto: Punto GT
jedz na złom i poszukaj kabla od aut które mają seryjnie aku w bagażniku

_________________
www.facebook.com/punto16vT


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr cze 25, 2014 7:07 pm 
Offline
Punto2 killer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr maja 10, 2006 1:58 pm
Posty: 1332
Miejscowość: Kraków
Auto: Inne
BMW ma z tyłu , pamiętam jak kiedyś jeden starszy koleś pod maską coś gmera , podchodzę pytam co się stało ,a ten mówi ,że aku wysiadł ,ale nie może go znaleźć :D bmw 520 e60 to było heh

_________________
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz cze 26, 2014 12:20 am 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): So mar 15, 2008 1:25 pm
Posty: 992
Lokalizacja: SZA
mouk80 napisał(a):
turbomaniak napisał(a):
Do sprawnego rozruchu min. 35mm2, dlugosc ok. 5-6m wszystko zalezy jak bedzie poprowadzony kabelek :wink:


Czyli taki kabel byłby ok? http://allegro.pl/kabel-przewod-spawalniczy-os-35-mm-masa-rozruch-i4287675843.html


Bedzie git, nie wazne czy to kabel do spawarki czy wzmacniacza, ma miec odpowiedni przekroj


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL