Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt lis 13, 2018 8:02 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt mar 03, 2006 2:54 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lut 17, 2005 10:48 pm
Posty: 553
Lokalizacja: Białystok
u mnie w aucie jest coś przekombinowane z przekaźnikiem pompy paliwowej, właściwie nie ma oryginalnego tylko jakaś kostka która zamiast wyłączyć pompe paliwa non stop podaje sygnał i dlatego brzęczy , jakiś skutki uboczne są oprócz bzyczenia :?: , ile kosztuje taki przekaźnik (w IC 135 hella cena chyba zbyt )wygórowana) - jakiś zamiennik :?: ,

ps. wkońcu mam ręczny :lol: i zmienione tylne zaciski :P

_________________
lancia dedra 2.0t


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N kwi 14, 2013 9:05 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): N kwi 14, 2013 8:52 pm
Posty: 1
Miejscowość: Nowy sacz
Auto: Inne
Witam wszystkich i przepraszam ze w tym dziale ale ustawie sie ze zdjęciami w odpowiednim , Odswierzam kotleta , mam podobny problem , co prawda wiązka była nie grzebana to pompa nowa Bosh wyje okrutnie i nie wyłącza sie po chwili , po wyciągnięcie przekazania gaśnie , inny przekaznik a nie nowy to samo pompa buczy nie wyłącza sie wogole :( gdzie szukać ? Silnik ut 1.3 mk1


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So sie 03, 2013 7:40 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt wrz 09, 2005 9:41 am
Posty: 410
Lokalizacja: KRAKÓW
Wiązka była jednak cięta i podłączona pod plus po stacyjce.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn mar 03, 2014 11:09 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn gru 14, 2009 10:36 pm
Posty: 428
Miejscowość: Opole
Auto: Uno 1.3T
Też odgrzeję kotleta.
Mój przekaźnik (Bosch 0 280 230 006 czarny) podaje napięcie na pompę dopiero kiedy przestaję kręcić, na krótko pompa pracuje. Szukałem nowego takiego, ale jest niedostępny. Próbowałem przekaźnika Bosch 0 280 230 009 niebieskiego i ten uruchamia pompę już po przekręceniu kluczyka ale nie wyłącza jej po chwili tylko pompa pracuje cały czas. Opis przekaźnika różni się tylko jednym pinem. Czy ktoś wie dlaczego przekaźnik się nie wyłącza albo jak można zrobić to żeby się wyłączał po chwili?


http://zapodaj.net/images/926a2d56d08a4.jpg


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL