Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt lis 13, 2018 7:45 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Swap
PostNapisane: N mar 06, 2016 8:42 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Cz kwi 17, 2008 1:15 pm
Posty: 21
Lokalizacja: Sieradz/Opole
Witam. Poszuje osoby ktora jest w stanie wlozyc do uno motor od punto gt. Mam wszystkie graty. Ewentualnie wymienila by przy okazji uszczelniacze w glowicy. W miare rozsadnych pieniadzach oczywiscie.

_________________
1.0 FIRE 97r rosso
899 2001 blu capri


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Swap
PostNapisane: Pn mar 07, 2016 6:18 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Pn lut 15, 2016 9:10 am
Posty: 10
Miejscowość: Bydgoszcz
Auto: Uno 1.4T
Jezeli nie masz kogos zaufanego to ciezlo bedzie Ci znalezc kogos kto ci to zrobi za rozsadne pieniadze, sam sie w to bawilem i wiem ile jest rzezbienia, ale zycze powodzenia bo frajda z jazdy jest super ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Swap
PostNapisane: N lip 31, 2016 2:21 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): N lut 08, 2015 2:17 pm
Posty: 32
Miejscowość: WARSZAWA
Auto: Uno 1.3T
Witam,

Podepnę się pod temat.

Czy jest problem z mocowaniem silnika 1.4T od strony rozrządu. Czy trzeba mieć inną łapę ?

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Swap
PostNapisane: N lip 31, 2016 3:33 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Wt gru 07, 2004 10:20 pm
Posty: 1293
Lokalizacja: krakooff
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T
Jeśli silnik z PGT chcesz zapakować do Uno, to problemu nie ma, wszystkie otwory na łapę od UT1.4 są.
Tylko po co:)? Blok z 1.3T to najtwardsza sztuka(a jeśli chcesz mieć 1.4, to wystarczy sam wał+tłoki), 1.4T SOHC to już miękka buła - oczywiście w porównaniu z 1.3T:) )


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Swap
PostNapisane: Wt sie 02, 2016 5:32 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): N lut 08, 2015 2:17 pm
Posty: 32
Miejscowość: WARSZAWA
Auto: Uno 1.3T
Dziękuje za odpowiedź , zdaje się pytałem już o to , a jako,że nie mam żadnego silnika 1.4 T pod ręką zapomniałem ,że to już wiem. Także już raz szanowny Kolega mi podpowiadał w tej materii. Przepraszam, że się powtarzam :)
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL