Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt lis 13, 2018 7:44 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: AFR - Punto GT
PostNapisane: So lut 18, 2012 9:08 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): So sty 29, 2011 1:21 pm
Posty: 86
Miejscowość: Wrocław
Auto: Punto GT
Co Wy na to?

Chcę kupić sondę szerokopasmową Boscha i podłączyć ją do ecumastera jako Analog3IN, gdyż taka możliwość istnieje żeby wyświetlało mi AFR na laptopie jak jest podgląd LOGu.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So lut 18, 2012 9:27 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz wrz 11, 2008 8:15 pm
Posty: 707
Miejscowość: SZA
Auto: Punto GT
Musisz mieć sondę z kontrolerem, ecumaster nie obsłuży jej bezpośrednio.

_________________
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So lut 18, 2012 9:33 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): So sty 29, 2011 1:21 pm
Posty: 86
Miejscowość: Wrocław
Auto: Punto GT
Nie ma takiej możliwości? Czyli będę musiał kupić gotowy pack sondy z kontrolerem...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N lut 19, 2012 7:53 pm 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): So sty 29, 2011 1:21 pm
Posty: 86
Miejscowość: Wrocław
Auto: Punto GT
Dobra, poczytałem trochę i sory za głupotę którą strzeliłem 8) Sądziłem że EM obsłuży sondę, teraz wiem że potrzebuję kontrolera.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL