Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest Wt lis 13, 2018 8:45 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Fiat Ecu Scan
PostNapisane: Wt maja 10, 2011 8:15 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt sie 20, 2010 5:25 pm
Posty: 155
Miejscowość: Czestochowa
Auto: Inne
Witam
mam taki problem iż chciałem sobie zainstalować FESa na laptopa i odczytywać samemu błędy z mojego pgt ale jakiej wersji tego programu bym nie ściągnął to w każdej wersji jest tylko oprogramowanie od poduszek powietrznych i od ABSu. Ma ktoś wersje która ogarnia Bosch Motronic M2.7 ?? z góry dzieki ;]

pzdr


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt maja 10, 2011 8:36 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt wrz 21, 2007 8:27 pm
Posty: 221
Miejscowość: Stara Kiszewa
Jedynie eroscan i do tego Visa. Nic innego Ci się nie połączy puki co...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt maja 10, 2011 8:40 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt sie 20, 2010 5:25 pm
Posty: 155
Miejscowość: Czestochowa
Auto: Inne
a jak to zainstalowac zeby to wszystko działało i zeby sie łączyło z komputerem wtryskowym bez problemu ? bo z tego co czytam na necie to ciezko jest to ogarnąć


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt maja 10, 2011 9:34 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz maja 14, 2009 9:17 am
Posty: 504
Miejscowość: Gorlice
Auto: Punto GT
stacjonarka z 2xcom euroscan i ma dzialac inaczej nie bedzie


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz maja 12, 2011 7:56 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt sie 20, 2010 5:25 pm
Posty: 155
Miejscowość: Czestochowa
Auto: Inne
każda wersja euroscana obsługuje bosch Motronic M2.7 ??


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz maja 12, 2011 8:06 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz maja 14, 2009 9:17 am
Posty: 504
Miejscowość: Gorlice
Auto: Punto GT
wersja jak wersja musi byc kabel i interfejs 2xcom z obsluga dosu


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz maja 12, 2011 10:00 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt sie 20, 2010 5:25 pm
Posty: 155
Miejscowość: Czestochowa
Auto: Inne
czyli potrzebuję czegoś takiego o ile sie nie myle ??
http://moto.allegro.pl/interfejs-kable- ... 76655.html


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz maja 12, 2011 10:12 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt wrz 21, 2007 8:27 pm
Posty: 221
Miejscowość: Stara Kiszewa
Lepiej taki link


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt maja 13, 2011 4:25 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt sie 20, 2010 5:25 pm
Posty: 155
Miejscowość: Czestochowa
Auto: Inne
dzieki za pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr gru 07, 2011 1:17 am 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Pt sie 27, 2010 6:23 pm
Posty: 14
Miejscowość: Wschowa
Auto: Punto GT
Na wstępie chciałbym przeprosić, za odgrzanie starego kotleta, ale chciałbym zakupić euroscan do diagnozy auta i nie jestem pewien czy ten z linku będzie odpowiedni:
http://viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=40&prodid=2
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pzdr


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr gru 07, 2011 9:44 am 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz maja 14, 2009 9:17 am
Posty: 504
Miejscowość: Gorlice
Auto: Punto GT
bedzie ok ,ja taki mam:)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL